Fa ablakok: ajánlásokat anyagok kiválasztása a telepítéshez – Tömítőelemek


Saját bővülő zárószalag beillesztése az első telepítés a doboz vagy a szélén a rekeszérték és egy negyed.

Meglehetősen hatékonynak bizonyult az az anyag ILLMOD 2D lllbruck (Németország) – két rétegű előre tömörített szalagos tömítőanyag, amely nem éghető poliuretán ragasztó szalaggal, hogy az impregnált speciális neoprén vegyület. Úgy tervezték, hogy hiányosságok pótlására 3-12 mm.

Főbb műszaki adatok:
– Ellenállnak az eső és a szél nyomását 600 Pa-t;
– Működési hőmérséklet – -50 – + 90 °;
– Színes – fekete – csomag – 6, 9, 12 m.

Az első függőleges csík (a felesleges hosszúnak kell lennie 1 cm méterenként), majd a felső vízszintes. Ne ragasszuk körül a keretet, a sarkokban a kapcsolat mindig közös. Kötések kell derékszögben, hogy figyelemmel kell kísérni a folytonosság a zár. Clearance (tömörített szalagot a nyitó) legalább 3-5 mm. Szalag nem tömöríti a szükségesnél jobban, hogy nem tett impregnálás. Alkalmazása szalag is jelentős megtakarítást eredményez a hab, és nem kell aggódnia, hogy a hab jön ki kívülről. Is használható szalagot vezet keményedő sűrű hab, hogy megtegye az ingyenes közötti szakadék a keret és a fal, amely hozzájárul a jelentős növekedés a hő-és hangszigetelés az ablak megnyitása.

Az egyik legnagyobb előnye a modern ablakok magas hangszigetelés. Ahhoz, hogy ez a hatás, ha használja a hangszigetelés ízületek nem volt kevésbé szigetelés közvetlenül az ablakhoz. Ez úgy valósul meg megfelelő megválasztása és betartása technológia hab alkalmazása.

Alkalmazása előtt a hab széle a doboz és a nyitó kell nedves. Alkalmazásakor az egykomponensű hab nedvesítő kell végezni nagyon óvatosan, mert a hogy szilárdul csak hatása alatt a nedvesség.

Kitöltése a hab ne volumene emelkedett, káros anyag elpárolog, és bitumsoderzhaschie kiegészítők.

Alkalmazásakor a hab töltés előnyt kap két habok miatt nem bővülése a kötetben, egykomponensű habok reagál a páratartalom, és céljuk az ízületek legfeljebb 3 cm

Habréteg várhatóan zökkenőmentes lesz, megszakítás nélkül. Ha szüksége van több rétegben, a felső réteg meg kell nedvesíteni alkalmazása előtt a következő.

Advertisements
This entry was posted in ablakok, fa ablak, Tömítőelemek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s