Funkciók a készülék konzervatóriumok

A készülék a téli kert, a ház megnyitja tulajdonosa számos előnnyel rendelkezik, mint: bővítésének lakótér, megtakarítás hő-és energia, a hely szervezet, a speciális mikroklíma és esztétikai tulajdonságok … Ugyanakkor a télikert igazán oldja meg a problémát, ha létrehoz, és hozza meg csupán kellemes érzelmek, egyet kell vizsgálni több árnyalatokat. Ez az, ami lesz szó a cikkben.

Winter Garden a struktúra alakult a fény áttetsző struktúrák épült az épület, elhelyezett a legfelső emeleten, vagy szabadon álló. A téli kertben lehet értelmezni fény és felülvilágítókra, különféle kupolák és piramisok.

Tudjuk megkülönböztetni az alábbi télikertek a célját és fűtés típusa:
1. Winter Garden a puffer típusa. Nem lakossági, nem fűtött helyiségben. Ez lehet mázas loggiák és erkélyek, bejárati előtér.
2. Winter Garden a szezonális lakhatás, fűtetlen. Ez a típus tudható veranda.
3. Winter Garden szezonálisan fűtött lakásban.
4. Lakossági télikert, folyamatosan lakás, fűtött.

A design minden üvegház fő elemei a következők:
Függőleges üvegezés (fal)
Meredeksége üvegezés (tető)
Nyitva elemek (ablakok, ajtók, transoms)

Ami a fajta integráció a ház a télikert lehet:
Csatolni kell a ház (télikert mellett a ház egyik oldalán, vagy a sarok két oldala);
Integrált be a házba – a bírság összege behatolás az épületbe, egy pohár tető.

Téli kert lehet egy egyszerű négyszögletes alakú, sokszögű vagy akár kör, hiszen a modern építőanyagok és építési biztosítanak gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket.

Winter Garden a székhely lehet megoldani a két problémát vet fel:
1. Bővítése lakossági terek. Leggyakrabban, a télikert folytatása a nappaliban vagy étkezőben.
2. Energiatakarékosságra és energiahatékonyságra.

Tájékozódás a déli a legnagyobb a kifizetési megtakarítása szempontjából energiát és hőt.
Amikor a tájékozódás a kert az északi, aki szerepet tölt be az éghajlati puffer: a szél és a hideg nem éri el a fal közvetlenül a lakossági az épület egy részét.
Kelet – ezen az oldalán a reggeli, mert már kora reggel napsütésben.
Ezzel szemben, a téli kert, nyugat felé a szép hosszú estéken.

Az, hogy az a téli kert energia tárolására alapuló fizikai tulajdonságai az üveg (és szinte az összes felszíni struktúra mázas).
A másik oldala a felhalmozási napenergia túlmelegedett a belsejét. Képes megoldani ezt a problémát végrehajtása révén napvédő intézkedések, a készülék megfelelő szellőzését az üvegház és a jelenléte ott a felületek, hogy képes tárolni hő (emelet).

Adja meg a nagy dőlésszögű tető. Erre azért van szükség annak érdekében, hogy további fűtés a télen: a hó nem szabad hazudni a tetőn, hiszen megakadályozza a behatolást a napfény. Az ideális téli kertben kellett volna a tető lejtése 30-40 fok.

Az üveg felületét kell helyezni merőleges irányban a napfény, hogy behatoljanak a szobába több meleget. Ha a sík szöge a Nap növeli a visszaverő az üveg és a szoba egyre hidegebb lett. Meredekebb, mint a tető, annál jobb az eső lemossa a szennyeződéseket, a tető és a jobb a hó csúszik le a külső és belső a kondenzált víz.

Üvegezett tető lehet az üveg egy speciális laminált és edzett üveg (építőipar triplex) egy nagy mozgásteret és az ütközéskor nem oszlik apró darabokra.

A főbb jellemzői a télikert kell biztonsági design, a biztonság, a belső tér a hűtés és a fűtés, a keménységet és az erőt a csontváz, az optimális fényáteresztő és nagy ellenállás megnyilvánulása szélsőséges időjárási viszonyok (szél, eső, hó). Ezért különleges helyet foglal el a tervezetet a téli kert statikai számítások, figyelembe véve a szél és a hó terhelés, meghalt a szerkezet súlyát. Az eredmények szerint a kiválasztott szerkezeti elemek, amelyek a szükséges erőt és szerkezetek stabilitását.

Változata a fa-alumínium vázszerkezet fából készült gerendák ellátott, amely hordozza a fúvókát alumíniumból. A belépéssel bemutatkozása ablakok, megnyomták kívülről és alumínium lamellák. Bent a szobában csak akkor láthatók keretében készült nemes fából, kívülről – alumínium profil, bármilyen szín.
Alkalmazott építésére vonatkozó keret profil számos olyan konstruktív csökkentésére irányuló intézkedéseket a hőveszteséget és hőálló. Feltétlenül jelenléte a termikus korlát – egy speciális betét, amely elszigeteli a belső hőt a profil a külső hűvös feltörése nélkül a statikus termék tulajdonságait.

A probléma a szellőzés egyaránt érinti fűtött és fűtetlen télikertben. A fűtött levegő, feltéve, hogy a fizika törvényei felmegy, érintkezik hideg üveg és profilját, így nekik kondenzátum. Felhalmozódásának megelőzése érdekében a nedvességet és összegét csökkentő kondenzáció a télikertben, úgy a szellőzőrendszer.

Vannak 2 típusú szellőztetés:
Természetes – keresztirányú, átlós, tető.
Mechanikai – szellőztetés (automatikusan telepíti a nyitott elemeket is engedélyezheti vagy letilthatja szellőztetés emberi beavatkozás nélkül).

Természetes szellőzés elég egyszerű a készülék, és használja a hatása vontatási, ha az a hely, a meleg levegő elől a lyukakon keresztül a tetőn, bevitt a friss levegő áramlását a lyukakon keresztül közelében a padlón.

Keresztirányú – a szurkolók vannak szerelve fejmagasságban két oldalán a télikert. Ezek befolyásolják a vízszintes légáramlást.

Ha a diagonális szellőztetés külső levegő belép a szobába, a földön, majd kimegy a tetején az oldalfalakra. Így a levegő áramlását halad átlósan az egész szobát, amely különösen hatékony a nagy épületek több mint 6 méter magas.

A leghatékonyabb módja annak, hogy a természetes szellőzés a készülék vízszintes lyukakat ellátására friss levegő az alsó része a téli kert és a táblákon, hogy megjelenítse a beltéri levegő, a tetőn található. Meg kell jegyezni, hogy a tolóerő kezd eljárni, ha a bejövő levegő mintegy 50 százalékkal hűvösebb, mint a levegő a szobában. Ezért sokkal megfelelőbb kényszerített szellőzésének helyet a szürke növények vagy zsúfolt helyszínen. A magasság-szellőztethető helyiségekben nem lehet kevesebb, mint 2,5 m és a hőmérséklet-különbség a külső és belső helyiségeiben nem kevesebb, mint 5 fok. Terület szellőztetés üvegtáblák és szárnyak az összeg általában 3-5 százaléka a teljes terület az üvegezés.

Advertisements
This entry was posted in ablakok, ajtó ablak, téli kert and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s